Гірлянда в дитячу: ідеї декору для дитячої кімнати

Світлодіодні гірлянди - ідеальний декор для дитячої, який можна використовувати не тільки на новорічні свята, але й цілий рік.

Illustration

Очевидні плюси гірлянд у тому, що їх можна повісити майже на будь-яку поверхню, вони легко кріпляться, коштують недорого і прослужать вам, як мінімум, кілька років. А ще - це "свято, яке завжди з тобою".
Ми рекомендуємо вибирати світлодіодні гірлянди. Вони, як правило, яскравіші, безпечніші, економніші та довговічніші за лампи розжарювання.

Illustration

1. Гірлянда на дитяче ліжечко

Гірлянда над ліжком або в його узголів'ї стала альтернативою звичній нам приліжковій лампі. Можна просто обернути гірлянду навколо узголів'я ліжка, повісити її під стелею або на карниз.
Якщо розетка розташована далеко від ліжка, підключіть подовжувач, щоб дитина могла сама легко дотягнутися до вимикача, або ж гірлянда на батарейках - вам на допомогу.
Хіт останніх років - гірлянда на ліжечко будиночок. Ця парочка стала настільки популярною, що вже складно уявити це дитяче ліжечко без гірлянди-ліхтариків.

Illustration

2. Гірлянда на стіну в дитячу

Гірлянди відмінно підкреслять і підсвітять полиці, постери та інший настінний декор у кімнаті вашої дитини. Ви також можете створити будь-який малюнок або форму на стіні, розвісивши гірлянду на маленькі гачки або канцелярські шпильки.

Illustration

3. Гірлянда на вікно

Найпростіший і найшвидший спосіб зробити гарне підсвічування вікна - повісити гірлянду по його периметру або на карниз.

Illustration

4. Гірлянда на дитячий вігвам

Діти люблять затишні куточки у своїх кімнатах, де можна сховатися, щоб пограти, почитати або просто помріяти. Саме тому їм так полюбилися вігвами.
Іноді для гри потрібно переставити вігвам в інший куточок або навіть в іншу кімнату, і гірлянда на батарейках буде тут дуже доречною як підсвічування або дитячий нічник.

Illustration

5. Гірлянди на дзеркала, комоди, шафи та дверні прорізи

Вмикаємо фантазію і... звичайне дзеркало перетворюється на гримерне дзеркало з підсвічуванням, а шафа або гардеробна - на чарівну шафу в Нарнію!

Illustration

Як бачите, з гірляндами зробити дитячу кімнату ще більш затишнішою і красивішою - простіше простого. Потрібні лише ваше бажання творити, гарний настрій і, звісно, відповідні гірлянди!

Ще пости, які будуть вам цікаві

Illustration

Тайські ліхтарики на батарейках або від мережі: що вибрати?

Це питання нам часто ставлять наші покупці. Так для яких же випадків краще вибрати гірлянди на батарейках, а для яких - від мережі? Давайте розбиратися!

Illustration

Новорічна фотосесія вдома: ідеї від професійного фотографа

Як би ви не відзначали новорічні свята, ваші близькі та друзі напевно будуть раді подивитися ваші сімейні фото.

Illustration

Гід із декору: Новий рік у скандинавському стилі⠀⠀

Останні кілька років скандинавський стиль особливо популярний, тож ми зібрали для вас ідеї святкового декору, які добре поєднуються саме з цим стилем.

Хіти продажів