Тайські ліхтарики на батарейках, USB або від мережі: що вибрати?

Це питання нам часто ставлять наші покупці. Так для яких же випадків краще вибрати гірлянди на батарейках, а для яких - USB або від мережі? Давайте розбиратися!

Тайські ліхтарики на батарейках гарні тим, що з ними ви не залежите від місця розташування розетки у вашому домі, а тому можете не переживати про те, чи вистачить довжини дроту, щоб розмістити гірлянду там, де ви задумали.
Але є ще кілька моментів, які бажано врахувати під час вибору джерела живлення вашої гірлянди.

Illustration

1. Мобільність гірлянди

Наприклад, ви вирішили прикрасити тайськими ліхтариками кенді-бар на дитячий День народження. Після основної частини урочистості, вам потрібно відсунути вбік стіл із частуваннями, щоб звільнити місце для рухливих ігор і танців дітвори.
У разі, якщо планується, що ваша композиція, сервіровка або фотозона переміщатимуться, гірлянди на батарейках - найкращий вибір.

Illustration

2. Як часто ви плануєте використовувати гірлянду

Залежно від освітленості приміщення, пори року і ваших уподобань, ви можете користуватися гірляндою постійно або час від часу.
Якщо ви хочете, щоб більшу частину часу гірлянда була увімкнена, ми радимо купувати її з типом живлення від мережі.
Інше запитання, яке нам найчастіше ставлять: "Як надовго вистачає батарейок?". Зі свого досвіду можу сказати, що моїй гірлянді з 20 ліхтариків батарейок Duracell вистачає, в середньому, до півроку. При цьому я вмикаю її практично щовечора на 1,5-2 години.

Illustration

3. Кількість ліхтариків, яка вам потрібна

Також потрібно врахувати, що від батарейок працюють гірлянди з 10 і 20 ліхтариків. У них використовуються дві і три, відповідно, батарейки АА.
Якщо ж вам потрібні гірлянди з 35 або 50 ліхтариків, то вони виробляються тільки з живленням від мережі. Виробники не виготовляють їх на батарейках, бо в цьому разі сам блок живлення був би громіздким і важким.

Ще пости, які будуть вам цікаві

Illustration

Гірлянда в дитячу: ідеї декору для дитячої кімнати

Світлодіодні гірлянди - ідеальний декор для дитячої, який можна використовувати не тільки на новорічні свята, але й цілий рік.

Illustration

7 способів створити затишну оселю в стилі хюгге

З настанням холодів, коли тепла і світла стає дедалі менше, а ночі - дедалі довшими, нам так хочеться затишку у своєму домі.

Illustration

Новорічна фотосесія вдома: ідеї від професійного фотографа

Як би ви не відзначали новорічні свята, ваші близькі та друзі напевно будуть раді подивитися ваші сімейні фото.

Хіти продажів